8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Őrült taxis verte össze az Omega zenészeit!

2014. július 21.
2.2121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő és korábban soha nem tapasztalt dolog történt a hétvégén az Omega együttes két tagjával, avagy Debreczeni Ferenccel és Benkő Lászlóval - képünkön balról a második és jobbról az első -, akiket vasárnap hajnalban agyba-főbe vert egy őrült taxis.

Az Omega egy hétvégi fellépéséről érkezett haza Budapestre, ahonnan mindenki a maga módján indult haza, Debreczeni és Benkő így taxit hívtak, ami 30 perces várakozás után sem érkezett meg, a csapat billentyűse ezért ismét felhívta a társaságot, hogy mikor várhatják a járművet.

Mikor éppen a társasággal beszélt, Benkő László egyszer csak arra lett figyelmes, hogy befutott a taxi, benne egy 30-40 közötti, kigyúrt sofőrrel, aki trágár szavak kíséretében egyelőre tisztázatlan és ismeretlen okok miatt nekiesett Debreczeni Lászlónak, akit segítségére siető barátjával együtt a taxis ütött és rúgott, ahol csak ért.

A zenészek maguk sem tudják, hogy ki hívta ki a mentőket és a rendőrséget, de elmondásuk szerint a hatóságok nagyon gyorsan megérkeztek a helyszínre, ők pedig délelőtt fél 10-ig a Fiumei úti baleseti sebészeten maradtak.

A dobosnál egy törött orrot diagnosztizáltak a sérült kézfej és a nyak mellett, míg Benkő Lászlónak a jobb tenyere és a bokája lett összezúzva, amiből véleménye szerint akár komolyabb baj is lehetett volna.

A BRFK szerint az őrjöngő taxist - H. Zoltánt - a XI. Kerületi Rendőrkapitányság kihallgatta, súlyos testi sértés miatt indult ellene eljárás, őrizetbe azonban nem vették, így az emberek bármikor összefuthatnak vele az utcán, akár még munka közben is.