13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Őrült fogyókúrába kezdett Kim Kardashian

2016. július 06.
2.9641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Úgy tűnik, hogy Kim Kardashiannak esze ágában sincs magyarázkodnia súlya miatt - mint ismert, nemrégiben Fergie klipje miatt került kereszttűzbe -, a híresség inkább őrült fogyókúrába kezdett, hogy megcáfolhassa a róla kialakult pletykákat.

A hírt az E! News munkatársaival Kim egyik barátnője osztotta meg, aki elmondta, hogy a híresség elképesztően intenzív fogyókúrába kezdett az elmúlt napokban, ezáltal nem egészen két hét alatt 3 kilótól szabadult meg, ami esetében óriási teljesítmény.

A reality sztár egyébiránt állítólagosan itt még mindig nem áll meg, a közeli forrás szerint ugyanis addig szeretné folytatni a diétát, amíg 54 kilogramm alá nem megy, amivel Kim ismerőse meg is erősítette, hogy a celeb korábban hazudott a súlyáról, lévén jóval 60 kilogramm felett lehet még most is, és messze nem nyerte vissza szülés előtti súlyát.

Az ismerős szerint egyébiránt Kim kétszer is edz egy nap, így előbb kardió-, majd később pilates edzéssel, és nagyon odafigyel az alakjára, ezáltal naponta 20 gramm szénhidrátnál többet nem fogyaszt el, amivel az eredmény már most látható rajta.