18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ördög Nóra a babamentes hálószobára esküszik

2014. október 15.
2.0021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Noha sok szülő képtelen arra, hogy ne aludjon együtt gyermekével, Ördög Nóra és párja azonban mégis úgy döntöttek, hogy harmonikus kapcsolatuk megőrzése érdekében kizárják a gyerekeket a hálószobából.

Nóra szerint ez az egyik legjobb módja annak, hogy a gyerek születése után a szülők kapcsolata továbbra is harmonikus maradjon, ezáltal sem rajta, sem férjén nem látszódnak az álmatlanság vagy gondterheltség nyomai, hiszen a külön hálószoba miatt nyugodtabban alszanak, ezen felül pedig az intimebb órákra is kiemelt figyelmet tudnak fordítani.

Természetesen azt a műsorvezető is elismerte, hogy ezt nem minden babával lehet elérni, de szerencsére az ő gyermekei nagyon jó alvók, ezáltal elalvás után az egész estét párjával együtt töltheti, ami szerinte fontos, hiszen a gyerekek is akkor lesznek boldogok, ha a szülők harmonikus kapcsolatot ápolnak egymással.

Ördög Nóra beszélt továbbá arról is, hogy augusztusban született kisfia, és a már másfél éves Micike nagyon jól kijönnek egymással, ezáltal még nincs nyoma a testvéri féltékenységnek közöttük, ami tovább könnyíti dolgukat.