9 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Öngyilkosságtól féltik Szikora Robit

2014. február 05.
1.8841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Szomorú dolog történt nemrégiben Szikora Robival, avagy az R-Go legendás énekesével, akinek az egyik legismertebb közösségi oldalon egy szélhámos ellopta személyiségét, és olyan üzeneteket hagyott maga mögött, amiből arra lehetett következtetni, hogy az énekes ön-kezűleg vethet véget életének.

A tolvaj ugyanis olyan bejegyzést írt ki Szikora hivatalosnak beállított Facebook-oldalán, miszerint már nem bírja tovább, hogy folyamatosan belerúgnak és megbántják.

Az üzenet után barátai és rajongói is egy emberként keresték Robit, hogy kiderüljön pontosan mi a baj, de szerencsére az énekes meglepően jól fogadta a történteket.

Szikora Robi ugyanis kijelentette: nem vesz tudomást idiótákról! Közleményben tudatta, hogy nincs szándékában eldobni az életét, és amennyiben valaki információt szeretne róla kapni a jövőben, keresse fel személyesen, mert soha nem is volt, és soha nem is lesz fent a Facebookon.

Robi szerint rendszeresen találkozik a koncertek után és az R-Go klubtalálkozókon is rajongóival, akik már beszámoltak neki a kérdéses Facebook-adatlapról, és tud is két emberről, akik profin felkészültek belőle, de az X-Faktor mentora szerint sem most, sem a későbbiekben ne vegyünk tudomást a hivatalosnak beállított Facebook-oldalra felkerült információkról.