12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Nyilvánosan és rongyosan üvöltözött párjával Britney Spears

2013. november 15.
3.0051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A manapság már inkább botrányairól híres egykori tinibálvány, avagy Britney Spears ismét sztárhoz, illetve emberhez méltatlan viselkedést produkált, amikor egy focimeccsre látogatva mindenki szeme láttára, nyilvánosan veszekedett párjával.

Britney jelenlegi kedvese Dave Luccano, akivel már a kezdetek óta forró és tüzes kapcsolatot ápolnak, de még rajongóik is megdöbbentek, amikor egy hétvégi focimeccsen mindenki szeme láttára ordítozni kezdtek egymással, sőt mi több, az énekesnőnek a megjelenése is hagyott maga után kívánnivalót.

Az egykori popdíva ugyanis gyűrött, kinyúlt és foltos felsőben, fekete cicanadrágban jelent meg fia focimeccsén, ahol Britney volt párja is jelen volt, így kétséges, hogy az affér az énekesnő öltözete, vagy inkább a különös helyzet miatt történt.

Az eset azért lehetett különösen kínos Dave Luccano számára, mert a meccsen még Britney édesapja is részt vett, de az átmeneti haragos hangulat a szemtanúk szerint nem tartott túl sokáig, így vélhetően mindenki boldogan és elégedetten ment haza a meccsről.


kép'>Nyilvánosan és rongyosan üvöltözött párjával Britney Spears - 2. kép