13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Nézd meg a nőt, aki tízmilliókat költött arra, hogy Kim Kardashian legyen

2017. május 11.
7.3481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Jennifer Pamplona egy mindössze 24 éves brazil nő, aki évekkel ezelőtt elhatározta, hogy nem érdekli, mennyibe fog kerülni, de ő akkor is olyan akar lenni, mint példaképe, Kim Kardashian.

Jennifer az elhatározás óta elképesztően sok plasztikai műtéten esett át, sőt a legelső ilyen beavatkozásra még 17 éves korában került sor, amikor melleit csináltatta meg, de ezt követően még számtalan alkalommal a kés alá feküdt.

A hírek szerint például kivetette a két-két lengőbordáját a karcsúság miatt, de a száját és az orrát is megműttette annak érdekében, hogy hasonlítson Kimre, ami mellett természetesen a fenékfeltöltés sem maradhatott el, noha egyelőre Jennifer még sehol nem járt Kardashian óriási kofferjéhez mérten.

Jennifer egyébiránt eddig már 80 ezer dollárt költött műtéteire - ez több mint 24 millió forint -, és nagyon sokan bolondnak tartják, pláne azóta, hogy elhatározta: nagyobb popsit szeretne, mint Kimnek van, ami orvosai szerint akár a halálát is okozhatja majd, de a lány vállalja a kockázatot.


kép'>Nézd meg a nőt, aki tízmilliókat költött arra, hogy Kim Kardashian legyen - 2. kép


Nézd meg a nőt, aki tízmilliókat költött arra, hogy Kim Kardashian legyen - 3. kép


Nézd meg a nőt, aki tízmilliókat költött arra, hogy Kim Kardashian legyen - 4. kép


Nézd meg a nőt, aki tízmilliókat költött arra, hogy Kim Kardashian legyen - 5. kép