9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Nem tartott sokáig Fekete Dávid friss kapcsolata

2014. április 08.
2.6291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Zátonyra futott Fekete Dávid és új párja, a 18 éves Csiki-Bege Renáta között tartó kapcsolat, amibe az egykori Megasztáros korábban óriási reményekkel és boldogsággal kezdett bele, a kitartó udvarlás során tűzijáték, kiskutya és sok-sok romantika is jutott, de úgy tűnik, hogy mindennek egycsapásra vége szakadt.

Az információt az énekes egyik barátja kürtölte világgá, aki szerint alig egy hónapig tartott a nagy szerelem Dávid és Renáta között, amit alátámaszt, hogy a lány közösségi oldaláról eltűntek a közös fényképek, és a rejtélyes barát szerint nem véletlenül, a pár ugyanis már nincs együtt.

A kiszivárgott információk alapján Reni egyszerűen nem érzett úgy Fekete Dávid iránt, mint ahogy kellett volna, és noha a fiú hónapokon át udvarolt neki, elhalmozta mindenféle földi jóval, a lánynak ez mégis kevés volt, sőt mi több, állítólagosan most ismét egy korábbi barátjával jár.

Az énekes maga is megerősítette a hírt, és elmondta, hogy szerinte van még remény arra, hogy egyszer talán újra egy párt alkotnak majd, de úgy véli, hogy Renáta túl fiatal volt hozzá, és érthető módon megijedt, amikor meglátta, hogy mennyire komoly kapcsolatot szeretne tőle.