Nem találunk szavakat Lady Gaga legújabb címlap fotójára

Brauny , 2019. március 07.
Egészen meglepő címlap fotót villantott a V Magazine, akik a következő lapszámukkal Lady Gagát teszik a borítóra, azonban ehhez egy korántsem hétköznapi képet készítettek a híres énekesnőről, aminek meglepő módon köze sincs a Csillag születik mozifilmhez.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A híresség ugyanis egy nem létező trópusi énekesmadár utolsó egyedeként fest a képen, ezáltal már a ruhája is képes kiverni a biztosítékot, de az igazán megdöbbentő a fotón alighanem a frizurája, illetve a kezében tartott neoncsövek.

Melyek közül az egyiket Lady Gaga ráadásul még a szájába is veszi! A lap szerint egyébiránt az volt a céljuk ezzel a fotóval, hogy egy élő babává változtassák a hírességet, de hogy ez összejött-e nekik, azt inkább mindenki döntse el maga:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

She?s an Enigma! Celebrating 10 years of @LadyGaga and #VMagazine, our March/April cover story sees @jeanpaulgoudeofficial transform #LadyGaga into a couture doll. Seen here as a showgirl in @Armani Prive, she returns as the ultimate shape-shifter in this long-awaited #JeanPaulGoude collaboration. ????????? "We tried to turn Gaga into a living doll, a living icon, like the figurines that people collect and put on their mantelpiece, but life size," explains Jean-Paul Goude. #V118 is on newsstands March 7th. Head to #linkinbio for the full story. ????????? Photography Jean-Paul Goude Fashion by @aikiualex. Hair by @deki_kazue_hair Make-up by @sweetmayia Necklaces (top and bottom) @Chanel Joaillerie Headpiece @shaunleanejewellery for @alexandermcqueen courtesy #Swarovski On lips @maybelline color sensations On face @swarovski gem stones Casting @starworksgroup @itboygregk Cover story @mathiasrosenzweig

V Magazine (@vmagazine) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!