8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Nem lesz durva A szürke ötven árnyalata

2014. szeptember 24.
2.1161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Néhány hónappal ezelőtt még arról írtunk, hogy a jövő februárban mozikba kerülő A szürke ötven árnyalata című film készítői hatalmas dilemmába kerültek a korhatár besorolás miatt, most azonban végre sikerült eldönteniük és sajnos sokak számára rosszul döntöttek.

Kihagyták a legkeményebb erotikus jeleneteket a készülő filmből, hogy a mozikban minél szélesebb közönséghez eljuthasson a produkció.

A kemény szexel tarkított bestseller pont emiatt lett akkora siker világszerte, azonban a filmváltozatban már nem számíthatunk durva jelenetekre.

Jamie Dornan, a film főszereplője számolt be a szomorú hírről a GQ magazinnak:

Nem lesz benne groteszk vagy durva jelenet, nehogy fölháborítson egyes nézőket. A maga módján át fog persze lépni néhány megszokott határon, de oly módon, hogy ne sértse senkinek az érzékenységét. Ha túl kemények lennének az erotikus jelenetek, nem is szerződtem volna le a filmre. Egyébként alapjáraton nem félek az ízléses szexjelenetektől. Ez is csak munka. Igaz, elég fura munka.

Ezek után kíváncsiak leszünk arra, hogy mekkora sikert fog aratni a könyvet követően a mozivásznakon A szürke ötven árnyalata.
hatalmas dilemmába kerültek a korhatár besorolás miatt, most azonban végre sikerült eldönteniük és sajnos sokak számára rosszul döntöttek.

Kihagyták a legkeményebb erotikus jeleneteket a készülő filmből, hogy a mozikban minél szélesebb közönséghez eljuthasson a produkció.'>