9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Nem láthatja unokáját Ganxta Zolee édesapja

2014. november 18.
3.2121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő és egyben szomorú híreket osztott meg a sajtóval Ganxta Zolee édesapja, avagy Zana József, aki életének egyik legnagyobb fájdalmaként éli meg, hogy mivel nincs túl jó kapcsolatban menyével, ezért alig láthatja szeretett unokáit.

Zana kiemelte, hogy nem csak ő szeretné többet látni Zoét, hanem szerinte Zoé is többet szeretne vele lenni, és bár neki konkrétan semmi problémája sincs fia feleségével, mégsem jönnek ki túl jól együtt, a dolgot pedig nehezíti, hogy Zolival is csak nagyon keveset járnak össze, mert hozzá hasonlóan beleesett a hitelcsapdába, így most éjjel-nappal dolgozik.

A színész elmondta továbbá, hogy egy igazi pechsorozat áll mögötte, így sorozatos kórházi kezelések és betegségek után hitele miatt veszélybe került az otthona, de most végre ismét kezd helyreállni a rend, hiszen egyszerre három színháztól is kapott megkeresést.

Babonából Zana József semmit sem árult el ezzel kapcsolatban, de azt azért még kifejtette, hogy Ganxta Zolee-val együtt is terveznek valami nagy dolgot, mert azt látja maga körül, hogy senki sem boldog, és életcéljának tekinti, hogy felvidítson mindenkit egy humoros show-műsorral.


kép'>Nem láthatja unokáját Ganxta Zolee édesapja - 2. kép