Nem hiszed el, hogy mennyit költ magára egy évben Jennifer Aniston

Brauny , 2017. március 16.
Az InStyle magazin munkatársainak jóvoltából Jennifer Aniston, a Jóbarátok egykori sztárja elárulta, hogy mennyit is költ egy évben arra, hogy 50 évesen olyan csodálatos formában legyen, mintha csak 25 lenne.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Kiderült például, hogy Jennifer egy évben 9200 dollárt, avagy 2 és fél millió forintot költ el hajára, hiszen Chris McMillan-hez jár vágatni - 750 dollárért -, a színeztetést pedig Michael Canale-lal végezteti el 400 dollárért, őket pedig egy évben átlagosan hat hetente keresi fel ennek érdekében.

A feszes arcbőr érdekében Jennifer Aniston havonta egyszer egy speciális lézeres kezelésre is eljár, ami a 2600 dolláros ár miatt egy évben 31 ezer dollárba, avagy nagyjából 9 millió forintba kerül, de nagyjából 600 dollárt, vagyis közel 200 ezret költ el sminkre - Laura Mercier hidratálóra, Giorgio Armani alapozóra és Chanel pirosítóra -, de ugyanennyit kidob az ablakon Anastacia Soare szemöldökápolójára is.

Jennifer Aniston mindezen túl elárulta még, hogy spray-re 50 dollárt költ minden második héten, így csak ebből 1300 dollár jön össze egy évben, amivel csak a szépészeti kellékekre a színésznő nagyjából 43 ezer dollárt, tehát több mint 12 millió forintot szór el egy év alatt.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!