8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Natalie Portman szerint legalább 100 története van szexuális zaklatásról

2017. november 22.
24.9241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Kezd egy kicsit átesni a ló túlsó oldalára a Hollywoodot csúnyán letaroló szexuális zaklatási botrány, lévén egyre többször az ártatlan udvarlási kísérleteket is ide sorolják már a sztárok, így nemrégiben Natalie Portman is előállt egy merész kijelentéssel.

A színésznő a Vulture magazin munkatársainak ugyanis arról mesélt, hogy amikor kirobbant Weinstein botránya, először azt gondolta, hogy milyen szerencsés, mert ilyen soha nem fordult elő vele, de amikor jöttek az újabb sztorik, és jobban belegondolt pályafutásába, megdöbbentő következtetésre jutott.

Natalie ugyanis ráébredt arra, hogy napi szinten találkozott manipulatív és tisztességtelen közeledéssel a munkája során, ahol a férfi munkatársak szinte soha nem hallgatták meg őt, de soha nem is hagyta magát, és éppen ezért nagyon gyakran nevezték inkább problémásnak vele a munkát.

A színésznő szerint nehéz úgy érvényesülni egy nőnek egy forgatáson, hogy a stábtagok között szinte alig vannak nők, és csak férfiak veszik körül, akik az egész filmvilágot dominálják.