2018. december 12., szerda • Gabriella

Nagyon csúnyán átverte férjét Jennifer Aniston

Brauny , 2017. május 19.
Jennifer Anistonról kevesen tudják, de imád viccelődni, ezáltal egy rendkívül humoros nő, aki folyamatosan azon töri magát, hogy miként tudna megviccelni másokat, így a napokban például saját férjét sikerült nagyon durván átvernie.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Jennifernek természetesen segítsége is volt ebben, így Jimmy Kimmel személyében, aki Amerika egyik legismertebb beszélgetős műsorát vezeti, és mielőtt meghívta volna magához Justin Theroux-t, a párja segítségét kérte az átveréshez, amely a híresség autójához kötődött.

Nem sokkal a felvételek előtt ugyanis Justin egy olyan üzenetet kapott a helyi Mercedes-Benz kereskedéstől, hogy haladéktalanul vissza kell szolgáltatnia autóját, aminek a színész természetesen eleget is tett.

Bár nem értette a történteket, a műsor felvételei során lehullt a lepel a turpisságról, kiderült ugyanis, hogy Jennifer keze volt a dologban, aki így akarta megviccelni párját, akinek az autója nem a szalonhoz gurult, hanem egy közeli matricázó műhelybe.

A műsorból kivágott alábbi videón láthatjuk, hogy az autóra olyan matricák kerültek, amelyek Justin aktuális sorozatát igyekeznek kifigurázni, illetve ezzel felhívják a Televíziós Akadémia figyelmét, hogy a híresség bizony megérdemelne emiatt egy Emmy-díjat.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!