20 °C
borús égbolt
2024. május 03., péntek
Tímea, Irma

Nagyon beteg Bajor Imre

2014. február 14.
3.4441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Mindenki titkolja, senki sem beszél róla, de már hetek óta beszédtéma a sajtóban és a színházak folyosóin is, hogy Bajor Imre komoly betegségtől szenved, a színész ugyanis borzasztóan lefogyott, csak bottal tud járni, és a munkával is felhagyott, hogy otthon pihenhessen, teljes nyugalomban.

A felröppent rémhírek szerint a színész humorista olyannyira gyenge, hogy jelenleg is az ágyat nyomja, és csak a kezelések miatt kel fel onnan.

Bajor Imi felesége nem cáfolta, hogy férje nagyon beteg, de a sajtó megkeresésére nem reagált, Facebook-oldalán is csak annyit közölt, hogy hagyják őket békén, ha lehet.

Bajor Imre az utóbbi években többször is betegeskedett, de most kollégái szerint nagyobb a baj, mint eddig bármikor, és bár senki nem beszél róla, számtalan szóbeszéd is felreppent már a színész kapcsán, akinek jó kedve mindig segített felülkerekednie a nehézségeken.

Jáksó László, avagy a Heti Hetes műsorvezetője szerint a stábbal egy emberként szorítanak azért, hogy Imi ismét felépüljön és minél hamarabb köztük legyen, míg Ónódi György, avagy a műsor főszerkesztője szerint valójában nincs nagy baj, csak valamiféle krónikus nyavalyáról van szó, ami nagy fájdalmakkal jár, de Bajor Imre hamarosan fel fog épülni.