13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Nagy fájdalmai vannak Bajor Imrének

2014. április 02.
2.1661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hideg zuhanyként érte nemrégiben Bajor Imre rajongóit, amikor kiderült, hogy a színész agydaganattól szenved, és a hagyományos módszerek mellett egy kínai gyógymódtól várta gyógyulását, de legfrissebb híreink szerint Imi visszatért egykori orvosához, dr.

Vargha Zoltánhoz, a méltán népszerű Vargha gyógymód megalkotójához.

Bajor Imre így most a reflexológia tudományától remél tartós javulást, és azért jutott erre az elhatározásra, mert fájdalmai már rendkívül elviselhetetlenné váltak, állapota ugyanis szélsőségesen változó, minden csak attól függ, hogy az agyában lévő daganat miként nyomja a mozgásszervi központot.

A színészt a kínzó fájdalmak miatt nagyon erős gyógyszerekkel kezelik, és mivel már korábban is sikerült megerősítenie Imit, ezért a színész nagyon bízik Vargha doktor új gyógykezelésében, aki számtalan csodás gyógyulást tudhat már a háta mögött.

A kezelés során egyébiránt a Bajor Imre talpán és lábfején található idegek kerülnek stimulálásra mértani pontossággal és szisztematikus ingerléssel. A módszer hatását rengeteg gyógyult beteg támasztja alá, így remélhetőleg a színész állapota is javulásnak indul tőle.
a színész agydaganattól szenved, és a hagyományos módszerek mellett egy kínai gyógymódtól várta gyógyulását, de legfrissebb híreink szerint Imi visszatért egykori orvosához, dr.'>