13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Most te is megnézheted, hogy hol lakik Kendall Jenner

2020. július 30.
15.0910
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Kifejezetten jó ízlése van Kendall Jennernek, ha lakásról van szó, a Kardashian-klán egyik legfiatalabb tagja ugyanis az Architectural Digest magazin kérésére megmutatta, hogy hol lakik, és ez alapján kijelenthető, hogy testvérei közül talán ő szállt el legkevésbé a pénztől.

Bár Kendall lakásán érződik, hogy nem egy olcsó panel a hetedik emeleten, azonban még így is megmaradt a jó ízlés határain belül, kellemes színek, jó berendezettség, kis belső terek és ami a legfontosabb, otthonosság jellemzi az egészet.

Kendall számára egyébiránt a lakberendezés egy nagyon fontos hobbi, ezért nagyon örült neki, hogy végre szerepelhetett a kérdéses magazinban, és ő is megmutathatta végre, hogy hol él.


cover! it?s always been a dream of mine to be featured in this magazine considering my huge (kinda secret) love for real estate and interior design. we shot this right before quarantine/ lock down so it feels like ages ago. thank you AD. and thank you a million times to @clementsdesign and @waldosdesigns for making my home the sanctuary i had always dreamed of ????

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,