2019. július 15., hétfő • Henrik, Roland

Mitől fél Mark Zuckerberg, hogy leragasztotta laptopja kameráját?

Brauny , 2016. június 24.
Úgy tűnik, hogy egyáltalán nem voltak alaptalanok azok a korábbi hírek, amelyeket sokan csak egyfajta pánikkeltésként és összeesküvés-elméletként fogtak fel azzal kapcsolatban, hogy senki sincs biztonságban, aki rendelkezik otthon egy internetre kötött webkamerával.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Most vagy Mark Zuckerbeg, avagy a Facebook alapítója nagyon paranoiás, vagy emberünk tud valamit - pozíciójából kifolyólag ez nem lenne meglepetés -, ugyanis nemrégiben csúnyán leleplezte magát egy Facebook fotóval, amelyen az látható, hogy a híresség valamiért leragasztotta laptopjának kameráját.

Sőt mi több, a mellette található laptopon nem csak a kamera került leragasztásra, hanem a kinagyítás alapján a masinán megtalálható mikrofon is, ami igencsak intő jel lehet sokak számára.

Zuckerberg ugyanis egyelőre semmilyen értékelhető magyarázatot nem adott arra, hogy miért is tette meg laptopján ezeket az intézkedéseket, de alighanem azért, hogy ha fel is törik a gépét, akkor senki se tudja megfigyelni vagy lehallgatni őt. A veszély tehát valós?

Mitől fél Mark Zuckerberg, hogy leragasztotta laptopja kameráját? - 2. kép


Mitől fél Mark Zuckerberg, hogy leragasztotta laptopja kameráját? - 3. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!