7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Miranda Kerr megszólalt a Justin Bieber ügyben

2014. július 31.
2.1851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Norbiii profilja, adatai
Norbiii
Minap beszámoltunk arról, hogy Justin Bieber és Orlando Bloom összetűzésbe keveredett egymással. Kettőjük afférja majdnem verekedésbe is torkollott, Miranda Kerr pedig úgy döntött, hogy ügyvédjén keresztül reagál az őt ért vádakra, miszerint viszonyt ápolt Justin Bieberrel.



Mint ismert két évvel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy Justin és Miranda összemelegedtek. Ez csupán azért volt érdekes, mert a modell egy párt alkotott a Gyűrűk Ura sztárjával. A nő évekkel ezelőtt beszélt Bieberről is, akit egy nagyon aranyos és kedves srácnak tartott.

Orlando és Justin balhéja mögött tehát nagy valószínűséggel Miranda állt, aki ügyvédjén keresztül üzent a nagyvilágnak, és elmondta, hogy sosem feküdt le a tinisztárral.

Nem tudni, hogy ezek után lezárult-e véglegesen Orlando és Justin ügye, de azzal, hogy Miranda cáfolta viszonyát a popsztárral, talán megtette az első lépést efelé.
Justin Bieber és Orlando Bloom összetűzésbe keveredett egymással. Kettőjük afférja majdnem verekedésbe is torkollott, Miranda Kerr pedig úgy döntött, hogy ügyvédjén keresztül reagál az őt ért vádakra, miszerint viszonyt ápolt Justin Bieberrel.'>