13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Minősíthetetlenül viselkedett Bill Clinton

2014. június 05.
2.2541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő híreket hozott nyilvánosságra nemrégiben Bill Clintonról a Dirty Tackle magazin, akik olyan információkhoz jutottak, amelyek alapján az egykori elnök szó szerint minősíthetetlenül viselkedett, amikor megtudta, hogy nem az Egyesült Államok rendezheti 2022-ben a labdarúgó világbajnokságot.



A történet megértéséhez fontos hozzátenni, hogy Clinton hosszú hónapokig lobbizott azért mindenfelé, hogy bebizonyítsa: Amerika már konkrét tervekkel rendelkezik a 2022-es foci VB kapcsán, azonban egyes források szerint Katar egy jelentős kenőpénz kifizetését követően elorozta az USA orra elől a rendezés jogát.

A Dirty Tackle beszámolói alapján, amikor Clinton 2010 decemberében megtudta a hírt, éppen egy zürichi szállodában tartózkodott, ahol állítólagosan annyira feldühödött, hogy szobájában hangos ordítozásba kezdett, amit csakhamar egy nagy csörömpölés követett.

A szobaasszonyok hónapokig hallgattak róla, hogy mi történt a futballrajongó ex-elnök lakosztályában, de a lap munkatársai szerint Clinton egy értékes tárgyat vágott hozzá egy tükörhöz, aminek köszönhetően mindkettő darabokra tört.

A minősíthetetlen viselkedést a kiszivárgott részletek szerint busás kártérítés ellenében tartotta titokban a szálloda, de miután megváltak egyik szobalányuktól, az az amerikai bulvárlapnak mindenről pontosan beszámolt.