13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Milliókat is elbukhat a meztelenkedő Bódi Sylvi

2014. október 31.
2.2891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egy ország csámcsogott rajta, amikor Bódi Sylvi megfontolatlanul anyaszült meztelenre vetkőzött a Celeb vagyok, ments ki innen! egy korábbi adásában, amivel kapcsolatban sokan már akkor is kijelentették, hogy ebből még nagy baja is lehet a celebnek.

Pláne, hogy a műsort sugárzó csatorna kitakarás nélkül mutatta be a jelenetet, amivel közvetett módon ugyan, de Sylvit elősegítették a szerződésszegéshez, a playmate ugyanis korábban egy olyan papírt írt alá az egyik magyar erotikus magazinnal, hogy a jövőben már sehol sem mutatja majd meg magát ruha nélkül.

Mivel a lap korábban exkluzivitást ígért, vélhetően komoly szankciókkal vagy perrel sújthatják emiatt Bódi Sylvit, aki vélhetően a jelenetet közlő csatornára sem tudja majd áthárítani a felelősséget, hiszen nem ők kérték arra, hogy meztelenül fürdőzzön a kamerák előtt.

Az ügyben egyelőre még egyik érintett sem szólalt meg, ezáltal nem tudni, hogy a lap mennyire veszi majd komolyan a történteket, de amennyiben igen, Sylvi komoly perre készülhet.