10 °C
enyhe eső
2024. április 23., kedd
Béla

Milliárdokat hagyott volt párjára Seymour Hoffmann

2014. február 21.
1.8571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Két hete érkezett a szomorú hír, miszerint Seymour Hoffmann Oscar-díjas színész - a várakozásoknak megfelelően - drogtúladagolásban életét vesztette.

Hoffmann egy évvel ezelőtt vált ismét a drogok rabjává, aminek köszönhetően felesége és gyermekei is elhagyták a 46 éves színészt, aki lassan, de biztosan csúszott lefelé a lejtőn.

A haláleset így is sokakat megdöbbentett, de talán még ennél is megdöbbentőbb lett a színész végrendelete, amit 10 évvel ezelőtt írt meg. Mivel ez az utolsó végrendelkezése, az ügyvédek ezt tartják hivatalosnak, aminek értelmében a sztár teljes vagyonát, avagy 35 millió dollárt párjára, Marianne O'Donnellre hagyta, akivel még csak házasok sem voltak.

Érdekesség, hogy mivel végrendelete tíz évvel ezelőtt íródott, abban csak fiát említette meg, időközben született két lányát még nem, hiszen azok nem is éltek akkor, de a sztár 4,2 millió dollárt érő New York-i apartmanja így is a három gyermeké lett.

Seymour Hoffman egyébiránt határozott elképzelésekkel rendelkezett fiáról, így végrendeletében kikötötte, hogy a gyermeket New Yorkban nevelje fel édesanyja, ahol a számára legmegfelelőbb művészeti, építészeti és kulturális közegben lehet, de Hollywoodtól tartsák távol, amennyire csak lehet.