18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Miley Cyrus szerint túl sok pornót néznek a férfiak

2014. február 06.
2.1431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Már rajongóinak sem tetszik az a stílus és viselkedés, amelyet az egykori tinisztár, a Hanna Montana-ként világhírnévre szert tett Miley Cyrus képvisel, az ismertségtől vélhetően kissé bekattant celeb ugyanis vállalhatatlan fotósorozatokkal és nyilatkozatokkal töltötte meg a sajtót az elmúlt hetekben.

Legutóbb éppen a W magazin fotósainak pózolt, méghozzá hosszú műhajjal, kiszőkített szemöldökkel, szinte anyaszült meztelenül, ami sokaknak azért is szúr szemet, mert rengeteg tinédzser tekint fel - gyakran példaképként is - Cyrus-ra, aki mindennek nevezhető, csak éppen pozitív példának nem.

Az énekesnő a W magazin címlapjára például egy olyan fotót tetetett, amelyen meztelenül fekszik egy ágyban, de a lap oldalain látható képek sem visszafogottabbak, sőt! Miley egyébiránt egy bohém interjút is adott a lap munkatársainak, amelyben inkább hasonlított egy elkényeztetett amerikai tinédzserre, semmint érett énekesnőre.

A botrányairól híres sztár ugyanis kijelentette például, hogy szerinte a férfiakkal az a legnagyobb baj, hogy túl sok pornófilmet néznek.

Hogy ez kapcsolódik-e valamilyen téren Liam Hemsworth-szel való szakításához, azt nem tudjuk, de azt igen, hogy Cyrus most még nem akar újabb komoly kapcsolatot.