9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Mila Kunis először beszélt terhességéről

2014. május 10.
1.9121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A gyönyörű amerikai színésznő nemrégiben leendő férjével, Ashton Kutcher-el bejelentette, hogy hamarosan kisbabájuk lesz, ráadásul kislány.

Mila eddig még senkinek sem adott interjút születendő kisbabájával kapcsolatban, azonban most végre kivételt tett és az amerikai The Ellen Show keretein belül őszintén mesélt terhességéről.

A barna szépség elárulta, hogy természetes szülést szeretne bábával, így csak olyan kórházba akar majd menni, ahol van bába is. De természetesen hozzátette, ha valami baj lesz, akkor nem ragaszkodik a természetes szüléshez.

A színésznő mesélt az ételek utáni kívánásáról is. Párja, Kutcher egy második hűtőt rakatott be lakásukba és teljesen feltöltötte furcsa, különleges ételekkel, így például a szardella, savanyúságok és természetesen a desszertek sem maradhattak ki.

A leendő apuka kedvese minden kívánságát lesi, így bármit is kívánjon meg Kunis, azt biztosan megszerzi számára. Mila elárulta, hogy már kitalálták, mi lesz a kislány neve, azonban ezt még nem árulta el.
hamarosan kisbabájuk lesz, ráadásul kislány.

Mila eddig még senkinek sem adott interjút születendő kisbabájával kapcsolatban, azonban most végre kivételt tett és az amerikai The Ellen Show keretein belül őszintén mesélt terhességéről.'>