14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Migránsokkal szedette szőlőjét Sting

2016. október 17.
5.6421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Elképesztő dolog derült ki Sting-ről, aki a hírek szerint saját tudta nélkül támogatott néhány Európába érkezett illegális bevándorlót, méghozzá olaszországi szőlőbirtokán, ahonnan az ország 100 legjobb borának egyike is származik.

A történtekre egy rendőrségi nyomozás során került sor, amikor kitudódott, hogy az énekeshez bűnözők közvetítették ki az illegális bevándorlókat, akik ennek megfelelően teljesen feketén dolgoztak a birtokon, ahol a bor mellett olívaolajat, mézet és más egyéb finomságot is termelnek.

Sting meglepően fogadta a fenti híreket, hiszen elmondta, hogy ha másra nem is, arra ez az ügy is nagyszerűen felhívja a figyelmet, hogy a borászatokban mennyire rossz körülmények között dolgoznak az emberek.

Legtöbb rajongójának azonban csak azt sikerült kommunikálnia ezzel, hogy Stinget nem érdekli, hogy kik dolgoznak birtokán, csak olcsón kivitelezhető legyen minden, és ha kell, ehhez még illegális munkaerőt is bevet a zenész, aki állítólag nem tudott arról, hogy kik szedik a szőlőjét.