13 °Cköd
2020. szeptember 29., kedd • Mihály

Migránsokkal szedette szőlőjét Sting

Brauny , 2016. október 17.
Elképesztő dolog derült ki Sting-ről, aki a hírek szerint saját tudta nélkül támogatott néhány Európába érkezett illegális bevándorlót, méghozzá olaszországi szőlőbirtokán, ahonnan az ország 100 legjobb borának egyike is származik.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A történtekre egy rendőrségi nyomozás során került sor, amikor kitudódott, hogy az énekeshez bűnözők közvetítették ki az illegális bevándorlókat, akik ennek megfelelően teljesen feketén dolgoztak a birtokon, ahol a bor mellett olívaolajat, mézet és más egyéb finomságot is termelnek.

Sting meglepően fogadta a fenti híreket, hiszen elmondta, hogy ha másra nem is, arra ez az ügy is nagyszerűen felhívja a figyelmet, hogy a borászatokban mennyire rossz körülmények között dolgoznak az emberek.

Legtöbb rajongójának azonban csak azt sikerült kommunikálnia ezzel, hogy Stinget nem érdekli, hogy kik dolgoznak birtokán, csak olcsón kivitelezhető legyen minden, és ha kell, ehhez még illegális munkaerőt is bevet a zenész, aki állítólag nem tudott arról, hogy kik szedik a szőlőjét.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!