18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Michelle Obama megmutatta szalagavatós képét

2020. február 19.
10.5521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Egy 38 évvel ezelőtti képet túrt elő a fiók mélyéről Michelle Obama, aki az MTV által elindított kihívás részeként döntött úgy, hogy megosztja múltjának egy szegletét, ehhez pedig visszanyúlt egészen 1982-be, ami nem tegnap volt.

Michelle sajnos a képhez nem igazán fűzött túl sok részletet, azt viszont elmondta, hogy a rajta látható ruha valójában egy pink színű, szaténból készült estélyi, ami annak idején kifejezetten menő és drága darab volt.

Hogy ki az a bajszos fiatalember a fotón? Nagy valószínűséggel a későbbi First Lady akkori párja és kísérője, de annyira nem akart beszélni róla Michelle, hogy nemcsak a nevét nem közölte, de még említést sem tett róla követőinek az Instagramon.


If you're a student or teacher, join the #PromChallenge with @WhenWeAllVote and @MTV and tell us what your school is doing to register students to vote -- you could get a free prom for your school! Learn more at prom.mtv.com. You can also help me spread the word by posting your prom photo with #PromChallenge.

Michelle Obama (@michelleobama) által megosztott bejegyzés,