9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Michael Schumacher nincs olyan jól, mint állítják

2014. június 19.
2.6141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Noha óriási hírként robbant be a köztudatba néhány nappal ezelőtt, hogy Michael Schumacher végre felébredt a kómából, azonban a hírekkel ellentétben az egykori F1-es pilóta koránt sincs olyan jól, mint a közlemények állítják.

Már a német Bild magazin is megírta korábban, hogy Schumi egyelőre árnyéka önmagának, így rengeteget fogyott, megöregedett, a beszédre pedig egyelőre még nem képes, de szemével néha már jelez családtagjai közelségére.



Gary Hartstein, avagy a F1 korábbi főorvosa többek között emiatt sem túl optimista a pilóta állapotával kapcsolatban. Ő már két héttel ezelőtt is arról írt, hogy Michael Schumacher várhatóan soha nem fog teljesen felépülni, nemrégiben pedig azt nyilatkozta, hogy jelenleg csak egy kegyetlen játék zajlik a szavakkal, szemeit ugyanis már hetekkel ezelőtt kinyitotta, érdemleges változás viszont azóta sem történt állapotában.

Természetesen a lausanne-i kórház szóvivője szerint ez hazugság, az egykori világbajnok ugyanis gyakran már képes az önálló légzésre is, de gépek nélkül még valóban nem tud élni. Gyógyulásában egyébiránt családja közelsége jelentheti a legnagyobb kulcspontot, ezért történt, hogy Schumachert átszállították Laussanne-ba, ahol egy elkülönített részlegen sokkal többet lehet családjával.
Michael Schumacher végre felébredt a kómából, azonban a hírekkel ellentétben az egykori F1-es pilóta koránt sincs olyan jól, mint a közlemények állítják.

Már a német Bild magazin is megírta korábban, hogy Schumi egyelőre árnyéka önmagának, így rengeteget fogyott, megöregedett, a beszédre pedig egyelőre még nem képes, de szemével néha már jelez családtagjai közelségére.'>