Michael Jackson évekig zaklatta Russel Crowe-t

Brauny , 2015. április 01.
Újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágot Michael Jackson különleges szokásairól, így nemrégiben kiderült, hogy éveken keresztül zaklatta Russel Crowe-t, de természetesen az énekes mindezt csak viccnek szánta.


A megdöbbentő részleteket maga Crowe osztotta meg a Daily Mail munkatársaival, aki elmondta, hogy Michael képes volt még nyomozni is utána annak érdekében, hogy megtalálja őt még akkor is, ha éppen álnéven szállt meg egy szállodában, hiszen olyan jó kapcsolatot ápoltak egymással, hogy legalább a szállás helyét megosztotta vele a színész.

Érdekesség, hogy bár telefonon gyakran beszéltek, Michael Jackson és Russel Crowe soha nem találkoztak egymással, de a színész így is mosolyogva emlékezett vissza az egyik vicces esetre, ami kis híján ráhozta a frászt.

Russel szerint Jacko egyszer felhívta egy szállodában, és elváltoztatott hangon azt ordította a telefonba, hogy vészhelyzet van, azonnal el kell hagynia az épületet. Mire a színész már szedelőzködött volna, az énekes nevetve közölte vele, hogy csak ő van a vonal túlsó végén, és csak átverés volt. Crowe szerint Michael 2-3 éven keresztül járatta vele a bolondját ilyen formában.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

Sandy • Messiás #2 • 4 éve, 5 hónapja és 27 napja

És ezt így évekkel később elmondja...fura.

Lili • Messiás #1 • 4 éve, 5 hónapja és 27 napja

És ezt miért csak most mondja el?