13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Meztelenre vetkőzhet Istenes Bence a következő X-Faktorban

2013. november 13.
2.3501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Felelőtlen kijelentést tett a múlt hétvégén Istenes Bence, avagy az X-Faktor műsorvezetője, aki könnyen lehet, hogy a tehetségkutató következő epizódjában meztelenül mutatkozik majd ország-világ előtt.

A történet előzménye nem más, minthogy a Fat Phoenix tagjai korábban megfogadták, hogy amennyiben párbaj nélkül sikerül továbbjutniuk az X-Faktor következő fordulójába, akkor Gáspár Gergő, avagy a zenekar egyik tagja Borat-jelmezben vág neki a belvárosnak, amire később sort is kerítettek fogadalmuk megtartásának érdekében.

Istenes Bence, avagy az X-Faktor műsorvezetője a múlt hétvégén aztán ismét megpróbálta rávenni a Fat Phoenix tagjait arra, hogy amennyiben sikerül párbaj nélkül továbbjutniuk, akkor miféle őrültséget vállalnak be a rajongók kedvéért.

Bence addig szópárbajozott a fiúkkal, mígnem ők élő adásban megfordították a kockát, és azt mondták: ha továbbjutnak, akkor Bence teljesen levetkőzik a tévében.

Mivel a mutatvány sikerült, Bence pedig - mint később kiderült, csak viccből ugyan, de - rábólintott a felkérésre, ezért most mindenki azt várja, hogy a tinilányok nagy kedvence villantson valamit a jövő heti X-Faktorban.

A Fat Phoenix tagjai azzal biztatták rajongóikat, hogy mindenki biztos lehet abban, hogy Istenes Bence le fog vetkőzni a műsorban, és bár részleteket nem árulnak el, de szerintük biztosan így lesz!