8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Méregdrága ajándékot vett férjének Angelina Jolie

2014. október 02.
1.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hogy mit adnak egymásnak azok a sztárpárok, akiknek biztosan nincs olyan problémájuk, hogy miként fizetik be hónap végén az aktuális közüzemi számlát? Angelina Jolie nemrégiben tökéletesen megadta a választ erre a korántsem hétköznapi kérdésre!

Jolie és Brad Pitt ugyanis köztudott, hogy nemrégiben összeházasodtak, most pedig nászútjukat töltik, amelyet összekötöttek a By The Seas című legújabb közös mozifilmjük forgatásával.

A szerelmesek pedig a nagy esemény örömére ajándékokkal lepték meg egymást, és bár azt még nem tudni, hogy Angelina mit kapott, de a Mirror kiderítette, hogy ő mit adott férjének!

A hírt George Farrugia, a világhírű ékszerész hozta nyilvánosságra, aki maga gravírozta meg azt a 3 millió dollár - több mint 700 millió forint - értékű Patek Philippe karórát, ami még 1952-ben készült, igazi ritkaságnak számít, és ma már Brad Pitt tulajdonát képezi.

A gravírozással pedig az óra értéke csak feljebb kúszott, még annak ellenére is, hogy a felirat nem lett átlagos, lévén Angelina ötletesen a "Nessától Rolynak" gravírozást kérte az óra hátlapjába, amivel most készülő filmjük karaktereire utalt a színésznő.