9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Mel B elárulta, hogy a Spice Girls tagjaként lefeküdt társával, Geri Halliwellel

2019. március 24.
10.2731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A Spice Girls egyik tagja elárulta, hogy a csajos bandában történtek néha furcsa dolgok.

Rendszeresen folytattak például szexuális kapcsolatot egymással a lányok. Legalábbbis ő és Geri Halliwell többször is szerelmeskedett.

A Spice Girls tagjai nagyon egy hullámhosszon voltak anno, de senki sem sejtette, hogy a szoros barátságon kívül más is lehet a háttérben. Mel B-ről időközben kiderült, hogy biszexuális, így nála nem is volt annyira meglepő ez a bejelentése. Geri Halliwell viszont, vele ellentétben egy csendes, vidéki életetél a konzervatív családjával, akik nem nézték jó szemmel Mel B hirtelen jött őszinteségét.

Csak úgy megtörtént a dolog. A legjobb barátnők voltunk és utálni fog érte, hogy ezt elmondom, mert vidéken él a konzervatívabb nézeteket való családjával, de ami igaz, az igaz. Nagyon jó mellei vannak. Meg fog ölni ezért, de szerintem a férje is ki lesz akadva. Fantasztikus nő, még fantasztikusabb a való életben, a segge pedig elképesztő.

Mel B és Geri Halliwell titkos szexuális kapcsolatának napvilágra kerülése után, a két énekesnő megpróbálta tisztázni az eseményeket és többet már nem nyitogatják a múltba vezető ajtókat sem. Geri nem tagadta a történteket, de nem is vállalta fel azokat.