24 °Ctiszta égbolt
2021. június 23., szerda • Zoltán

Mel B elárulta, hogy a Spice Girls tagjaként lefeküdt társával, Geri Halliwellel

Szofi Kakuk , 2019. március 24.
A Spice Girls egyik tagja elárulta, hogy a csajos bandában történtek néha furcsa dolgok. Rendszeresen folytattak például szexuális kapcsolatot egymással a lányok. Legalábbbis ő és Geri Halliwell többször is szerelmeskedett.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Spice Girls tagjai nagyon egy hullámhosszon voltak anno, de senki sem sejtette, hogy a szoros barátságon kívül más is lehet a háttérben. Mel B-ről időközben kiderült, hogy biszexuális, így nála nem is volt annyira meglepő ez a bejelentése. Geri Halliwell viszont, vele ellentétben egy csendes, vidéki életetél a konzervatív családjával, akik nem nézték jó szemmel Mel B hirtelen jött őszinteségét.

Csak úgy megtörtént a dolog. A legjobb barátnők voltunk és utálni fog érte, hogy ezt elmondom, mert vidéken él a konzervatívabb nézeteket való családjával, de ami igaz, az igaz. Nagyon jó mellei vannak. Meg fog ölni ezért, de szerintem a férje is ki lesz akadva. Fantasztikus nő, még fantasztikusabb a való életben, a segge pedig elképesztő.

Mel B és Geri Halliwell titkos szexuális kapcsolatának napvilágra kerülése után, a két énekesnő megpróbálta tisztázni az eseményeket és többet már nem nyitogatják a múltba vezető ajtókat sem. Geri nem tagadta a történteket, de nem is vállalta fel azokat.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!