8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Megszületett Jonathan Rhys Meyers gyermeke

2017. január 05.
9.8171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
Egy csodálatos és egészséges kisfiúval ajándékozta meg az új esztendőben Jonathan Rhys Meyers-t felesége, Mara Lane, amit az ír származású színész kürtölt világgá, noha egyelőre képet és egyéb részleteket még nem tudtunk meg a kis jövevényről.

Annyit azonban még Jonathan elárult, hogy gyermeke a Wolf Rhys Meyers nevet kapta a keresztségben, de hogy mekkora méretekkel és mikor érkezett meg az apróság, azt nem kötötte a sajtó orrára.

Mara Lane terhességéről egyébiránt még szeptemberben hullt le a lepel, utoljára pedig éppen karácsonykor láthattuk hatalmas pocakját, amikor a karácsonyfa előtt feszített már mindenórásan.


Found in #Amsterdam #Noordermarkt for 15 euros ???? yes please. Every other day I dunno as I have other dresses but Baby likes these ones ... is super conscious, connected & aware. Has not let me eat much meat entire pregnancy either ... has me thinking about things I'd rather live in ignorance to. #speciesism waat just stap ???? ?????? angel alien baby about to rock my world I already know ?? #thankful for my soon to be best teacher and friend ??????

Mara &Toca Lane Rhys Meyers (@thelionandthelambchop) által közzétett fénykép,