13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Megszületett Béres Alexandra második kislánya (képekkel)

2014. október 10.
3.4471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Néhány órával ezelőtt megszületett Béres Alexandra második kislánya, amiről a fitneszguru személyesen számolt be hivatalos Facebook oldalán rajongóinak, így nem csak az örömhírt, hanem már néhány képet is megosztott a nyilvánossággal.



A kis jövevény a Flóra névre hallgat, és a Alexandra elmondása szerint minden a legnagyobb rendben zajlott a szülés körül, így egy igazán jó hangulatú, bőbeszédű bejegyzést kaptunk tőle, ami egészen pontosan így hangzott:

Sziasztok!:-)
Szeretném Veletek megosztani az örömünket! Ma reggel megszületett új kis családtagunk, Barna Flóra! Éjjel négy körül éreztem, hogy megindult a szülés. Akkor vártam még 1 órát, majd felhívtam Franciskát, a szülésznőmet... Ő azt javasolta, hogy ne várjunk, mindenképpen induljunk el otthonról, hogy még a nagy forgalmat megelőzzük. Miután Pannát felébresztettük, és pizsiben letettük anyukámnál, elindultunk a Róbert Kórházba. Krisztián egész idő alatt, végig mellettem volt, és ez nagyon sokat jelentett nekem! Néha még mosolyogni is volt erőnk..., persze, a végén már nem igazán Az orvosom, Bardóczy Zsolt azt mondta, szép, zökkenőmentes, természetes szülés volt! Olyan boldogok vagyunk!!! Nagyon édes a pici, és igazi babaszaga van... Már most imádom!!!

A kis Flóráról Alexandra már képeket is nyilvánosságra hozott, amelyeken látszik, hogy a baba és a mama is igencsak jó kedélyállapotban vannak a szülés után.

Megszületett Béres Alexandra második kislánya (képekkel) - 2. kép


Megszületett Béres Alexandra második kislánya (képekkel) - 3. kép