9 °C
enyhe eső
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Megsértette a molett nőket Bálint Antónia

2014. október 03.
2.1331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Újabb - igaz, most állítólagos félreértésből fakadó - botrányba keveredett Bálint Antónia, aki Facebookos rajongói oldalán a dohányzás káros és visszataszító hatásaira akarta felhívni mások figyelmét, azonban az egykori szépségkirálynő üzenete nem azt a hatást váltotta ki, amit szeretett volna.

A politikus celeb ugyanis egy olyan képet töltött fel közösségi oldalára, amelyen szépségszalon előtt dohányzó hölgyeket láthattunk, akiket Toncsi "reklám arcok" néven említett, és nem tüntetett fel túl jó színben.

A képviselőként is induló celeb üzenete azonban nagyon félresikerült, rajongói oldalát ugyanis egy csapásra ellepték a rosszakarók, és a legtöbben azért támadták őt, mert úgy hitték, hogy Antónia a hölgyek alakjára tett megjegyzést.

Toncsi hiába próbálta magyarázni a nyilvánvalót, és hiába emelte ki többször is, hogy a fotón a cigaretta volt a lényeg, és nem a hölgyek testalkata, a felbőszült kommentelők több tucatnyi keresetlen bejegyzéssel illették őt.

Bálint Antónia időközben törölte oldaláról a kérdéses képet - mi még éppen meg tudtuk örökíteni -, ami után egy utolsó magyarázatot fűzött a történtekhez. Ez - a lényeg kiemelésével - így szól:

Hát.... Levettem a legutolsó posztot az oldalamról, mert ennyi keserű és rosszindulatú ember még sosem járt az oldalamon.

Aki tudja miről van szó, érteni fogja. Ugye három nem éppen vékony hölgy állt egy szépségszalon előtt, és bőszen dohányoztak. Semmi megjegyzést nem tettem a súlyukra. Soha nem bántottam senkit azért, mert súly feleslege van. Már csak azért sem, mert lehet, h valaki betegség, vagy más miatt nem tud lefogyni. Vagy éppen nincs pénze, ideje konditerembe járni.

Van három barátnőm is, akik kb 10-15 kg súlyfelesleggel küzdenek nagyon régen, de ettől függetlenül imádom őket.

Nem attól jó vagy rossz ember valaki, h hány kg. Ráadásul én magam is jártam ebben a cipőben.

A fotót azért raktam ki, mert mind a három hölgy bőszen dohányzott a szépségszalon ajtajában ami elég furcsa látvány volt.


Megsértette a molett nőket Bálint Antónia - 2. kép