2019. február 20., szerda • Aladár, Álmos

Megmutatta szerelmét Emma Watson

Brauny , 2018. március 13.
Bár Emma Watson, a Harry Potter filmek ismert sztárja még mindig nem közölt semmit sem hivatalosan, ellenben most már kétség sem férhet hozzá, hogy az énekesnő bepasizott, a minap ugyanis együtt látták korábban pletykált szerelmével.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Emma kapcsán már az Oscar-gálát követően felmerültek olyan szóbeszédek, hogy Chord Overstreettel hozta össze a sors, lévén a díjátadó egyik afterparty-ján együtt látták őket, de erről akkor még nem érkezett semmilyen fényképes bizonyíték.

Az elmúlt napokban azonban egy lesifotósnak sikerült lekapnia Emmát a Glee sztárjával, és a kiszivárgott két fotó alapján kijelenthető, hogy kettejük között valóban több van, mint egyszerű barátság.

Bár a fotókon nem csattan el egyetlen csók sem, ellenben tisztán látható az egyiken, hogy kéz a kézben, Emma részéről szerelmes pillantások társaságában sétálgatnak együtt.

omg???? #emmawatson and #chordoverstreet are officially together!!!

Fanpage (@emma.wxtson_fp) által megosztott bejegyzés,She?s got the look of love?? #EmmaWatson and #Glee star #ChordOverstreet make their romance public?????? They look cute together! #Hollywood

Weekend Magazine (@weekendmagazine) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!