8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Megmutatta babás pocakját Cristiano Ronaldo barátnője

2017. augusztus 04.
7.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Miután három gyermeke is született már béranyától, Cristiano Ronaldóra végre rátalált a szerelem, és Georgina Rodriguez, az ismert modell oldalán úgy döntöttek, hogy gyermeket is vállalnak közösen.

Bár az állapotosság hírét nagyon sokáig titkolták, azonban a napokban mindketten megerősítették hivatalosan, hogy a nő szíve alatt egy kisbaba cseperedik, sőt mi több, a minap pocakját is megmutatta rajongóinak.

A Gináról készült pocakos képet egyébiránt a HOLA nevű brazil lap hozta nyilvánosságra - vélhetően nem kevés pénzt fizetve ezzel a modellnek, aki egy gyönyörű, testhez feszülő ruhában pózolva mutatja meg a növekvő gyermeket.

A modell egyébiránt interjút is adott a lapnak, amiben elmondta, hogy a pici októberben érkezik - ahhoz képest egészen kicsi a hasa -, és kislány lesz, azt pedig, hogy most is ilyen jó alakja van, annak köszönheti, hogy terhessége alatt is odafigyel a mozgásra és a helyes táplálkozásra.


En un excepcional reportaje de moda, muy sofisticada y sugerente, que puedes ver en las páginas de la revista !HOLA! de esta semana, la mujer del momento dice: ?Soy muy familiar y me encantan los ninos?. #georginarodriguez #embarazada #posado

Revista !HOLA! (@holacom) által megosztott bejegyzés,