12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Meglehetősen pikáns lett Halle Berry első Instagram fotója

2016. március 30.
1.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Halle Berry is megtörte végre a jeget, az Oscar-díjas színésznő ugyanis tegnap végre hivatalosan is csatlakozott az Instagramhoz, ahol első fotója meglehetősen pikánsra sikeredett.

A képen ugyanis meztelen felsőtesttel, noha igaz, hogy háttal állva láthatjuk a hírességet, aki a kép mellett illendően köszöntötte rajongóit, és felkészítette őket arra, hogy mire is számíthatnak majd a jövőben a közösségi oldalon.

Halle Berry szerint mivel a múltban alaposan elkapta őt a fotózás szeretete ezért főként az általa elkapott érzelmekről, a természet szeretetéről, a művészetről és a divatról kaphatnak majd betekintőt követői abban az esetben, ha rendszeresen visszalátogatnak hozzá.

Berry kiemelte, hogy abban a reményben indította az oldalt, hogy képeivel inspirációkat adhat másoknak, és kommunikációt indíthat meg az emberek között egy-egy témával kapcsolatban.


Welcome! Today is a very exciting day for me... I'm looking forward to sharing our world through images that reflect my emotions and perceptions. I am in awe of photography and its ability to capture and reflect this extraordinary world that we live in. I'm excited to share with you my love of nature, the arts, fashion and much more in the hopes that the images will inspire, promote conversation and bring you joy. ? Halle

Halle Berry (@halleberry) által közzétett fénykép,