13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Meghan Markle elmondta, hogy a tavalyi évben vele trollkodtak a legtöbbet

2020. október 11.
34.1381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Meghan Markle és Harry herceg egy népszerű podcastműsor vendégei voltak, ahol a mentális egészségről beszélgettek, a világnap alkalmából.

Meghan ennek kapcsán fejtette ki, hogy a tavalyi évben ő volt a legnagyobb céltábla a médiában.

Meghan Markle még mind a mai napig nem tudja elviselni azt, hogy 2019-ben mennyi bántást kapott a sajtó által. Azt is kifejtette, hogy még a szülési szabadságán sem álltak le az újságok és folyamatosan szídták őt és valótlan dolgokat állítva próbálták minél rosszabb színben feltüntetni őt.

Mindazonáltal szerencsésnek érzi magát, mert a rengeteg negatívum ellenére Harry mindvégig mellette állt és ezáltal sokkal könnyebb volt számára mentálisan is feldolgozni azt, hogy ennyien nem szívlelik és ez folyton egy negatív irányba sodorja őt és a karrierjét is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

OUR EPISODE WITH PRINCE HARRY AND MEGHAN IS OUT! In honor of World Mental Health Day, The Duke and Duchess of Sussex sat down with us for a conversation about prioritizing mental health, removing the stigma around the issue, and how we can all contribute to a healthier world: physically, mentally, emotionally, holistically. We cannot emphasize enough how honored we are to be able to bring you this important conversation. We hope you enjoy it and find something you can apply to your own life. Take care of yourself, you deserve to be loved. Link in bio! - #princeharry #meghan #dukeandduchessofsussex #duchessofsussex #dukeofsussex #worldmentalhealthday #worldmentalhealthday2020

People Like Us (@teenagertherapy) által megosztott bejegyzés,