Meghan Markle apja most éppen divatmárkát indít

Brauny , 2018. augusztus 17.
Továbbra sem tud a babérjain ülni Meghan Markle apja, aki mióta megízlelte a híresség ízét, és hercegnő lett a kislányából, folyamatosan botrányokba keveredik, hovatovább őrültségekkel próbálja meg felhívni magára a figyelmet.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ebben ráadásul másik lánya, Samantha is asszisztál, akinek korábbi nyilatkozatai alapján - melyekben számtalanszor csúnyán lehordta Meghant -, nincs ki mind a négy kereke, de a sajtó mégis komolyan vette, amikor a Twitteren gratulált apja divatmárkájához.

A hírek szerint ugyanis Thomas Markle egy férfidivat kollekciót indított útnak, amiről semmilyen konkrét részlet nem látott még napvilágot, de ha a hír igaz is, az csak ismét nevetség tárgyává teheti Meghan hercegnő apját.

Mint ismert, Thomas számtalan őrültséggel került már címlapra a közelmúltban, így például egy állítólagos szívroham miatt - ami sokak szerint nem is volt valódi - hagyta ki lánya esküvőjét, majd paparazziknak fizetett, hogy lesifotókat készítsenek róla, legutóbb pedig arról beszélt, hogy Meghan nem boldog a királyi családban.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!