7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Meghan Markle apja most éppen divatmárkát indít

2018. augusztus 17.
4.8301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Továbbra sem tud a babérjain ülni Meghan Markle apja, aki mióta megízlelte a híresség ízét, és hercegnő lett a kislányából, folyamatosan botrányokba keveredik, hovatovább őrültségekkel próbálja meg felhívni magára a figyelmet.

Ebben ráadásul másik lánya, Samantha is asszisztál, akinek korábbi nyilatkozatai alapján - melyekben számtalanszor csúnyán lehordta Meghant -, nincs ki mind a négy kereke, de a sajtó mégis komolyan vette, amikor a Twitteren gratulált apja divatmárkájához.

A hírek szerint ugyanis Thomas Markle egy férfidivat kollekciót indított útnak, amiről semmilyen konkrét részlet nem látott még napvilágot, de ha a hír igaz is, az csak ismét nevetség tárgyává teheti Meghan hercegnő apját.

Mint ismert, Thomas számtalan őrültséggel került már címlapra a közelmúltban, így például egy állítólagos szívroham miatt - ami sokak szerint nem is volt valódi - hagyta ki lánya esküvőjét, majd paparazziknak fizetett, hogy lesifotókat készítsenek róla, legutóbb pedig arról beszélt, hogy Meghan nem boldog a királyi családban.