13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Meghan hercegnő undok testvére is gratulált a gyermekáldás miatt, de a tőle megszokott módon

2018. október 17.
11.8891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Rengeteg kellemetlenséget okozott a múltban Meghan hercegnő számára az undok féltestvérként megismert Samantha Markle, aki sokszor próbálta meg lejáratni a brit királyi családba beházasodott kishúgát, akinek természetesen a gyermekáldás alkalmából is gratulált.

Sőt mi több, Samantha akkora feltűnési viszketegségtől szenved, hogy egy külön közleményt adott ki a sajtónak, melyben elsőre megpróbált normálisnak tűnni, de a szöveg csakhamar zagyva lett, és újra a csipkelődés kapta benne a szerepet.

Samantha szerint a gyermekáldás mindent eltöröl, ami az elmúlt évben történt, és azt akarja, hogy testvére boldog, valamint nyugodt legyen, de őszintén reméli a baba, a család és az apukája érdekében, hogy az apját nem szándékosan hagyták ki a hivatalos közleményből, és később majd beleveszik, mert ha mégis kihagyták, akkor nem lesz túl boldog.

Meghan hercegnő apukájához természetesen így is eljutott kislánya terhességének a híre, a The Sun magazin szerint pedig a nyilvánosságnak csak annyit mondott, hogy nagyon boldog, és Meghan biztosan nagyon jó anya lesz.