13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Megdöbbentő: Kelemen Anna ismét pénzért árulja a testét!

2014. július 28.
2.2511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Noha miután bekerült a TV2 Édes élet címmel futó valóságshow-jába, Kelemen Anna felhagyott korábbi "szakmájával", hiszen a műsorral egy hónap alatt akár egymilliót is könnyedén megkereshet, ezáltal nem kellett tovább áruba bocsátania a testét.

A napokban azonban Annácska ismét feltöltötte profilját az egyik ismert erotikus szolgáltatásokat hirdető oldalra, ezáltal 100 ezer forint ellenében bárkivel, hölgyekkel és urakkal egyaránt elmegy egy szállodai szobába, hogy ott kielégíthesse vágyaikat.

Kelemen Anna egyébiránt igencsak extravagáns szöveggel várja kuncsaftjait, ezáltal kiemelte, hogy csak intelligens urakat és hölgyeket vár, akiknek - saját szavaival élve - valóra váltja álmaikat, hogy találkozhassanak az egyetlen és eredeti szexistennővel.

Hogy miért is van szüksége Annácskának minderre? Elmondása szerint azért, mert egyrészt örömét leli a szexben, másrészt pedig így tesztelheti a férfiakat, hiszen egy készülő könyvéhez gyűjt anyagokat ezáltal, amelyben az erősebbik nem viselkedését tanulmányozza.