13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Megdöbbentő: Ezt még biztos nem tudtad Angelina Jolie-ról!

2014. október 23.
1.6511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Noha Angelina Jolie kapcsán ma már sokan elfelejtik, hogy egykoron Billy Bob Thornton felesége volt, holott közel 10 éves, rendkívül viharos kapcsolatuktól sokáig hangos volt a bulvársajtó, hiszen egyáltalán nem alkottak átlagos párt.

Noha múltjukat már mindketten lezárták, Billy Bob azonban nemrégiben egy mély-interjúban újra feltárta egykori kapcsolatuk legféltettebb titkait, ezáltal megdöbbentő dolog derült ki Angelina Jolie elképesztő szokásairól.

Azt már akkoriban is tudtuk, hogy a szerelmesek még házasságuk idején egy kis fiolában a másik vérét hordták a nyakukban, azonban Thornton szerint Angelina egyszer még ennél is tovább akart menni, amikor két szívmedálos nyaklánccal állított haza, amelybe az átlagos szerelmes párok egymás fényképeit ragasztják bele.

Igen ám, de Jolie már akkor sem volt átlagos, ezáltal azt találta ki, hogy ők megvágnák magukat egy borotvapengével, és saját vérüket csepegtetnék bele a nyakékbe.

Hogy mindez végül megvalósult-e, azt sajnos Billy nem kívánta kommentálni, de arra kíváncsiak lennénk, hogy vajon a színésznőnek még ma is vannak-e ilyen furcsa hóbortjai?