10 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

Megcsinálta: szexi kockahasat villantott ByeAlex

2015. november 13.
2.9081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
ByeAlex néhány hónappal ezelőtt bejelentette, hogy szakít korábbi életmódjával, és a testedzés, valamint az egészséges táplálkozás segítségével megalkotja álmai alakját, aminek az egyik részeredménye a kockás has volt.

Noha ezt sokan még óriási erőfeszítések árán is képtelenek elérni, ByeAlex azonban a napokban egy olyan fotóval örvendeztette meg rajongóit saját Facebook-oldalán, ami belénk fojtotta a szót, lévén az énekes elképesztően szexi felsőtestet villantott.

A sejtelmes művészfotón Alex egy rollerrel pózol, divatos ruhában, kigombolt inggel, így láthattuk meg tökéletes és kidolgozott hasát.

Hogy mégis miként vélekedik a képről és magáról mostanság Alex? Facebook-bejegyzését idéznénk:

Ez a kép nekem arról szól, hogy mennyit fejlődtem ebben az évben. Hogy kitartó vagyok, öntudatos, és szívós. Ismét eljutottam oda, hogy büszke tudok lenni magamra, és az eredményeimre. Hosszú út volt. Ahhoz, hogy másokat szeressünk vagy tiszteljünk, esetleg elfogadjunk, szükséges, hogy magunk körül tegyünk rendet; mentálisan és fizikálisan is. Szükséges, hogy tudjuk szeretni, elfogadni magunkat. Hogy büszkék lehessünk arra, amik vagyunk. Hogy motiváltak maradjuk azért, akik lehetünk.


Megcsinálta: szexi kockahasat villantott ByeAlex - 2. kép