13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Még mindig nem reagál Michael Schumacher

2014. február 10.
2.0501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Habár korábban Michael Schumacher menedzsere is megerősítette, hogy megkezdték a december 29-én síbalesetet szenvedett egykori Forma-1-es pilóta felébresztését a kómából, a folyamat várhatóan hosszabb ideig tart majd, mint azt korábban gondolták.

Schumacher ugyanis bár nagyon jól reagál az ilyenkor szokásos reflex-tesztekre, ám Heinzpeter Moecke, avagy a hamburgi szakklinika professzora a Bild magazin munkatársainak úgy nyilatkozott, hogy tudatos reakciót információi szerint még mindig nem kaptak a pilótától.

Schumacher tehát magától még mindig nem adott semmiféle ingert a külvilág felé, így vélhetően az úgynevezett éberkóma állapota áll fenn, aminek során a versenyző ugyan képes önállóan lélegezni, és keringése is megfelelő, de egyfajta mély, alvó állapotban van.

A pilóta felesége ugyanakkor továbbra sem tágít férje mellől, sőt mi több, édesapja és testvére is rendszeresen látogatják az immáron több mint egy hónapja kómában fekvő versenyzőt, ami az orvosok szerint egyértelműen jó hatással van rá.