7 °C
tiszta égbolt
2024. április 16., kedd
Csongor

Még édesapja sem olvasta el Amy Winehouse-ról írt könyvét

2014. április 28.
1.8411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A XXI.

Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál keretein belül Budapesten járt Mitch Winehouse, avagy a két évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse édesapja, aki nemrégiben saját maga írt könyvet lányáról.

Az "Amy Winehouse, a lányom" című könyv bemutatóján és dedikálásán a világhírű jazz-énekes természetesen több interjút is adott, amelyekben meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogy meg kellett írnia ezt a regényt ahhoz, hogy feldolgozza saját lánya elvesztését, azonban a kész változatot nem tudta, nem tudná még egyszer elolvasni.

A még mindig gyászoló énekes szerint túl fájdalmas lenne számára ismét felidézni mindazt, amit őszintén leírt a könyvben, hiszen bár a legtöbb ember nem így látja, azonban Amy szerinte fantasztikus kislány volt, aki átlagos életet élt és már gyerekként is óriási tehetség volt.

Habár rengeteg sebet kellett felszaggatnia ahhoz, hogy a könyv elkészülhessen, Mich szerint mégis érdemes volt, hiszen azt szerette volna, ha az emberek és a rajongók is megismerik Amy Winehouse igazi arcát úgy, ahogyan azt ő, saját édesapja ismerhette.