12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Meg akarták verni Tóth Gabit

2014. szeptember 11.
1.9841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Botrányos pillanatok történtek az X-Faktor forgatásán, legfrissebb híreink szerint ugyanis az egyik fellépő olyannyira megsértődött a zsűrire - de főleg Tóth Gabira -, mert nem engedték teljes egészében végigjátszani a produkciót, hogy a férfi súlyosan megfenyegette a fiatal mentorlányt.

A kérdéses fellépő egy különc művész, aki magát a nukleáris realista festészet, illetve a metroszexmetal stílusok feltalálójának tartja, és már tavaly is megmérettetett a műsorban, a Kiss-re és a Venom-ra hivatkozva gitárt tört szét a színpadon, és Tóth Gabival már akkor is csúnyán összekapott.

Nem történt ez másként idén sem, így miután a zsűri leállította a produkciót, a férfi földhöz csapta mikrofonját, majd elkezdett üvölteni a mentorokkal, Tóth Gabinak pedig azt ordította, hogy egyetlen szerencséje, hogy nem ő az édesapja, mert amennyiben így lenne, egy arzenálnyi gitárt verne szét az énekesnő hátán.

A mentorok természetesen azonnal Tóth Gabi védelmére keltek, és az eset nem fajult tettlegességig.

A férfi egyébiránt úgy véli, hogy megalázták a szakmai méltóságát, és csak azért utasították el ezúttal, mert Gabi a tavaly történtek miatt nem kedveli őt.