12 °C
enyhe eső
2024. április 20., szombat
Tivadar

Máris szakított Tóth Gabi és Markó Robi

2014. március 11.
3.2231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Alig egy évvel ezelőtt újabb álompárt köszönthetett a hazai celebvilág Tóth Gabi és Markó Robi képében, akik a Szombat esti láz című showműsorban melegedtek össze, ám kapcsolatuk úgy tűnik, hogy nem tartott sokáig, a párocska ugyanis a jövőben külön folytatja útját.

Minderről az RTL Klub Fókusz című műsorában beszéltek az ifjú celebek, akik nem mondták ki, hogy vége, sem azt, hogy szakítottak egymással, mert Gabi szerint nem akarnak felégetni maguk mögött minden hidat, azonban a jövőben inkább külön utakon szeretnék folytatni.

A hivatalos indoklás szerint eljött a pillanat, hogy hagyjanak egymásnak egy kis teret, egy kevés szabad levegőt, hogy mindketten eldönthessék, hogy mit is szeretnének az élettől.

Az énekesnő szerint mivel jó párost alkottak, ezért ha a sors úgy akarja, akkor később ismét azok lesznek.

Tóth Gabi és Markó Robi egyébiránt leginkább azért terelték új és külön utakra kapcsolatukat, mert nem tudtak elég időt és figyelmet fordítani egymásra, és a szakításról a Négy a négy ellen című vetélkedő után döntöttek, ami mindkét felet nagyon megviselte, még ha nem is beszélt egyikőjük sem valódi szakításról.