6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Már SP is Bye Alex-et másolja?

2014. február 11.
1.7811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Alaposan eltűnt a hazai celebvilágból SP, avagy polgári nevén Éder Krisztián, akire néhány évvel ezelőtt még bálványként tekintettek a tinilányok, mára azonban eltűnt a hírességek közül, és szinte egyáltalán nem hallani róla.

SP állítólagosan azért hozta meg ezt a döntést, hogy hobbiját és szenvedélyét, avagy a fotózást megélhetéssé avanzsálja, ám úgy tűnik, hogy már az egyéniséggel is problémái vannak, az egykori énekes ugyanis hosszú idő után a nyilvánosság előtt mutatkozott - alaposan megdöbbentve ezzel rajongóit.

Krisztián ugyanis nem csak elképesztően lefogyott, hanem állítólagosan szemüveges is lett, ezen felül pedig haját is felnyírta, így a beesett arcával, a borostájával, az SZTK-keretes szemüvegével és kisugárzásával teljes egészében egy Bye Alex-másolat lett belőle.

SP a hétvégén tűnt fel egy ismert fővárosi szórakozóhelyen, ahol a legtöbben meg sem ismerték a csont-soványra fogyott egykori sztárt, aki a legtöbb forrás szerint csak divatból hord álszemüveget, de a Bye Alex nyúlásra így sincs magyarázat!