8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Már nem épelméjű Gina Lollobrigida?

2014. március 06.
2.7031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Gina Lollobrigida a hollywoodi filmipar egykori dívája felett is alaposan eljárt az idő, az idén már 86.

életévét ünneplő színésznőt ráadásul fia szerint már belülről is kezdi felemészteni a kor, így információi alapján édesanyja már nem tekinthető teljesen épelméjűnek.

Milko Skofic szerint anyját sürgősen gyámság alá kellene helyeztetni, mert nem tudja felmérni a helyzetek súlyát, így például rendre fiatal férfiakkal veszi körbe magát, akik viszont csak és kizárólag a pénzére pályáznak.

A fiú szerint erre utal az is, hogy Gina Lollobrigida tavaly egy árverésen közel 4 millió eurónyi családi ékszert adott el azért, hogy fedezni tudja egyre növekvő kiadásait. Milko ezért most ügyvédhez fordult, hogy hivatalosan is megállapításra kerüljön, hogy az egykori szexszimbólum már nem épelméjű, így gyámság alá kell helyezni.

Habár súlyos szavak lehetnek ezek, de Skofic kiemelte, hogy már hosszú hónapok óta egyszerűen képtelen elérni édesanyját, aki csak az örökségére pályázó fiatal férfiakkal van elfoglalva, és aki egy olasz lapnak a vádakra úgy nyilatkozott, hogy nincs vele semmi probléma, sőt mentálisan is tökéletes egészségnek örvend.