13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Már egy éve harcol Michael Schumacher

2014. december 29.
2.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egy évvel ezelőtt éppen ezen a napon rázta meg az egész világot a hír, miszerint Michael Schumacher súlyos balesetet szenvedett a francia Alpokban, és miután feje egy sziklának csapódott, napokig azt sem lehetett biztosan tudni, hogy egyáltalán túléli-e a történteket.

A pilóta állapota ugyan az elmúlt egy évben állítólagosan sokat javult, így hatalmas örömhír volt, amikor kiderült, hogy a kómából felébredve pislogással tudott kommunikálni, de azóta sem igazán hallottunk túl sok biztatót az egykori világbajnokról.

Időközben már nem kórházban, hanem svájci otthonában ápolják, rajongói pedig nem értik, hogy miért nem tudhatják meg az igazságot, avagy azt az igazságot, ami vélhetően nem lenne túl jó hír Schumi kapcsán, hiszen amennyiben lényeges javulás történt volna, arról családja bizonyára értesítette volna a sajtót.

Hogy most, egy évvel a baleset után megtörik-e a jég, és családja előáll-e egy újabb közleménnyel Michael Schumacher állapotáról, azt nem tudni, de orvosok szerint olyan súlyos agysérülésről beszélhetünk, amiből a teljes felépülés akár hosszú évekig is eltarthat.