14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Már 5 millió dollárt adományozott Leonardo DiCaprio az amazonasi esőerdő megmentésére

2019. augusztus 27.
5.7141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha minden híresség olyan aktívan támogatná a lángoló amazonasi esőerdő megmentését, mint Leonardo DiCaprio, már régen eloltották volna a tüzeket, ez a passzivitás azonban nem szegi a színész kedvét a folyamatos adományozástól és támogatástól.

Mint kiderült: a hírességhez köthető Earth Alliance szervezeten keresztül Leonardo DiCaprio nem kevesebb mint 5 millió dollárral támogatta meg az amazonasi esőerdő oltási munkálatait, ami óriási segítség lehet az ott dolgozó tűzoltóknak.

Amint ugyanis DiCaprio az Instagramon is megjegyezte, a helyzet legnagyobb hősei a tűzoltók, akik gyakran kis tűzoltóeszközökkel a hátukon próbálják meg kihozni a legtöbbet a helyzetből.


In the Amazon they often work with nothing but machetes and leaf blowers and small tanks of fire suppressant. I worked with a troop of them in eastern Brazil back in 2017. It was tough hot and at times hopeless work. Some of them were Guajajara tribesmen who had dedicated their lives to protecting what was left of their ancestral forests - most had already been logged and burned. Some of them had been murdered for trying. It was brutal and tragic and we should all bow down to them for what they do - for so little money that they have to roll cigarettes with writing paper.

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés,